Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Wie ben ik? Ontdek... wie je in wezen bent

Nicôle Nix-Kockelkoren (1970)

Nadat ik hbo facilitaire dienstverlening had gestudeerd en een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt had kwam er in het jaar 2000 langzaam een innerlijke omslag: ik ging van start met de opleiding Reflexologie en ontdekte de helende kracht van deze methode. Vervolgens volgde ik de Integratieve massage opleiding waar ik diep werd geraakt door aanraking. Ik verdiepte me in Aromatherapie, een o zo waardevolle ontdekking en rondde tenslotte de 5-jarige opleiding tot Analytisch Therapeut met MSc degree af in Nijmegen. Deze opleiding gaf me veel waardevolle inzichten in mijn eigen belevingswereld en die van anderen.
Maar afgezien van alle opleidingen ben ik me er steeds meer van bewust dat als ik mijn innerlijke wijsheid de ruimte geef dit tot bijzondere processen en ervaringen leidt. Mijn diepste wens is dan ook dat ik mensen de verbinding kan laten voelen met hun eigen innerlijke wijsheid zodat ze hun eigen levenspad met vertrouwen kunnen bewandelen.

Je zag het misschien al staan: ‘Met zachtheid naar jezelf’. De zachtheid is een knipoog naar mijn ‘zachte g’ maar ook, dat je net met zachtheid heel veel kracht kunt vrijmaken in jezelf. 

Xinn is, zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt, mijn naam achterstevoren geschreven. Daarnaast betekent Xin hart, maar ook geest, ratio en ziel. Een totaal plaatje, in verbinding met elkaar zorgen ze voor de verdieping. De extra ‘n’ in de naam Xinn symboliseert de verbinding met mijn voornaam en dus met mezelf. 

Persoonlijke verdieping en ontwikkeling middels therapie, intervisie en (bij)scholingen, blijven, naast de noodzaak, fijn om te doen en voedt zo mijn nieuwsgierigheid naar het leven en het ontdekken naar wie ik in wezen ben. Een mooie ontdekkingstocht, niet altijd gemakkelijk maar o zo een verrijking van mijn leven.
Portret Nicôle Nix-Kockelkoren