Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Wie ben ik? Ontdek... wie je in wezen bent

Nicôle Nix-Kockelkoren (1970)

Nadat ik hbo facilitaire dienstverlening had gestudeerd en een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt had kwam er in het jaar 2000 langzaam een innerlijke omslag: ik ging van start met de opleiding Reflexologie en ontdekte de helende kracht van deze methode. Vervolgens volgde ik de Integratieve massage opleiding waar ik diep werd geraakt door aanraking. Ik verdiepte me in Aromatherapie, een o zo waardevolle ontdekking en rondde tenslotte de 5-jarige opleiding aan de academie voor dieptepsychologie af in Nijmegen. Deze opleiding gaf me veel waardevolle inzichten in mijn eigen belevingswereld en die van anderen. De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op het volgen van vrouwentrainingen, sjamanisme en het herontdekken van sluimerende oude kennis.

Ik ben me er steeds meer van bewust dat als ik durf te vertrouwen en me durf over te geven dit tot bijzondere processen en ervaringen leidt. Mijn diepste wens is dan ook dat vrouwen maar ook mannen de verbinding gaan voelen met hun eigen innerlijke wijsheid verbonden aan de collectieve wijsheid. Het voedt de nieuwsgierigheid naar het leven, het verrijkt je leven en laat je steeds meer ontdekken wie je in wezen bent.

Je zag het misschien al staan: ‘Met zachtheid naar jezelf’. De zachtheid is een knipoog naar mijn ‘zachte Limburgse g’ maar ook, dat je net met zachtheid heel veel kracht kunt vrijmaken in jezelf. 
Portret Nicôle Nix-Kockelkoren