Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Hoe en wat

Werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op de (Jungiaans) Analytische therapie, gecombineerd met energetische behandelingen en healings,  aromatherapie en reflexzonetherapie. Analytische therapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van actieve imaginaties, droomanalyses, hypnose en creatieve uitingsvormen zoals tekeningen. Via je belevingswereld ga je naar je wortels van de klachten om het dáár op te lossen én je kracht te hervinden. Op die manier ontstaat ruimte om te worden wie je ten diepste bent en het leven te gaan leiden dat bij je past. Energetische behandelingen en healings, aromatherapie en  reflexzonetherapie spelen een verdiepende en ondersteunende rol in het hele proces.  
Doordat je naar de kern gaat maak je een persoonlijke groei door waardoor je steviger in het leven komt te staan. Omdat je in werkelijke verbinding met jezelf staat zul je evenwichtiger gaan reageren op wat er op jouw pad komt, zowel zakelijk als privé. 

De therapie begint altijd eerst met een intakegesprek waarin we samen jouw hulpvraag bespreken en wat je uiteindelijk graag zou willen. Een aantal aanvullende gegevens worden verzameld en last but not least: is er wederzijds vertrouwen, heb ik het gevoel dat ik je kan helpen en begeleiden in jouw proces? Maar zeker net zo belangrijk: voelt het voor jou goed, is er bij jou voldoende vertrouwen? 
Wat vraagt het van jou? Dat je wilt en durft te investeren in jezelf: het proces aangaan en de verdieping ingaan. 

Naast individuele begeleiding bestaat ook de mogelijkheid voor het volgen van een cursus. Ook een mooie en krachtige manier om bewuster naar jezelf te kijken en het pad van persoonlijke groei in te slaan of verder te vervolgen.  


Vergoeding

Voor 2019 geldt: Als je aanvullend verzekerd bent bij CZ, CZ direct, Delta-Lloyd of Ohra worden de sessies doorgaans deels vergoed onder vermelding van Analytische Therapie, JVATN reg.nr. 13004.
Ben je aanvullend verzekerd bij VGZ, Univé, Bewuzt, IZZ, IZA, Zekur, National Academic, United Consumers, Promovendum, Besured, UMC, De Goudse of Friesland Zorgverzekering dan worden de behandelkosten doorgaans deels vergoed onder vermelding van prestatiecode 24504, behandeling overige psychosociale therapie, licentienr RBCZ 105021R. 
Heb je een andere verzekering neem dan voor meer informatie contact op met je zorgverzekering voor informatie over vergoedingen. Mijn AGB code is 90100890. 

Een sessie duurt 60-75 minuten. De kosten  bedragen € 80,- voor particulieren, voor bedrijven is dit tarief exclusief btw. Sessies die minder dan 48 uur voor de afgesproken tijd worden afgezegd worden in rekening gebracht. 


Overige

Privacy: 
Om u privacy te waarborgen ga ik zorgvuldig om met uw persoonlijke en medische gegevens en zorg ik ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht. Bij aanvang van de eerste sessie ontvangt u een privacydocument waarin e.e.a. duidelijk wordt uitgelegd. 

Klachtenprocedure: 
Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging JVATN (www.jvatn.nl). Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.