Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Hoe en wat

Begeleiding

De begeleiding is gebaseerd op de combinatie van psychologie en energetische behandelingen. Praten over wat jouw bezig houdt, wat jouw beleving was in jouw jeugd maar ook nu, in je huidige leven. Waar zie je patronen in jouw leven, wat is (lang) onderdrukt, niet uitgesproken, wat mag ruimte hebben? Bepaald jouw hoofd alleen maar of mag de rest van je lichaam ook mee doen? Het weer opnieuw in contact komen met je lichaam is zo waardevol, het kan je veel heldere en waardevolle informatie geven. Zitten er energetische blokkades in of bij je lichaam, mag de energie weer gaan stromen? Stromen door jouw hele lijf, zodat je weer de verbinding kunt gaan voelen met en ook tussen Jezelf, Moeder Aarde en de Kosmos. 

De therapie begint altijd eerst met een intakegesprek waarin we samen jouw hulpvraag bespreken en wat je uiteindelijk graag zou willen. Een aantal aanvullende gegevens worden verzameld en last but not least: is er wederzijds vertrouwen, heb ik het gevoel dat ik je kan begeleiden in jouw proces? Maar zeker net zo belangrijk: voelt het voor jou goed, is er bij jou voldoende vertrouwen? 

Wat vraagt het van jou? Dat je wilt en durft te investeren in jezelf: het proces aangaan en de verdieping in jou zelf in te gaan. 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging JVATN (Jungiaanse Vereniging Analytische Therapeuten Nederland) en bij het overkoepeld orgaan RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). 
Voor 2021 geldt: Als je aanvullend verzekerd bent bij CZ, CZ direct, Delta-Lloyd of Ohra worden de sessies doorgaans deels vergoed onder vermelding van Analytische Therapie.
Ben je aanvullend verzekerd bij VGZ, Univé, Bewuzt, IZZ, IZA, Zekur, National Academic, United Consumers, Promovendum, Besured, UMC, De Goudse of Friesland Zorgverzekering dan worden de behandelkosten doorgaans deels vergoed onder vermelding van prestatiecode 24504, behandeling overige psychosociale therapie.  
Overige verzekeringen vergoeden meestal niet. Heb je een andere verzekering neem dan voor meer informatie contact op met je zorgverzekering voor informatie over eventuele vergoedingen. De keuze blijft natuurlijk altijd aan jou of je in jezelf wilt investeren.  

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. De kosten bedragen € 90,- voor particulieren, voor bedrijven is dit tarief exclusief btw. Sessies die minder dan 48 uur voor de afgesproken tijd worden afgezegd worden in rekening gebracht. 


Overige

Privacy: 
Om je privacy te waarborgen ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke en medische gegevens en zorg ik ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben tot jouw gegevens. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht. Bij aanvang van de eerste sessie ontvang je een privacydocument waarin e.e.a. duidelijk wordt uitgelegd. Indien gewenst kan ik je dit ook voor de eerste sessie toesturen.

Klachtenprocedure: 
Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging JVATN (www.jvatn.nl). Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

KvK handel nr: 14112914