Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Cursussen

Energetisch helpt Zevenblad ons de beperkingen, die onze groei stagneren, los te laten en een juiste vorm van manifestatie te vinden. Het leek mij een passende afbeelding bij deze pagina. Werken in groepen verdiept je groei of je nu aan het begin van je proces staat of al wat langer onderweg bent. 


Aandacht en verbinding

Een dag voor jezelf , in verbinding met andere vrouwen.

Een dag vol met aandacht voor jezelf, in verbinding met jezelf, stil staan bij wat er op dat moment speelt, in een veilige omgeving van een kleine groep vrouwen. Aandacht en verbinding laten je de kracht in jezelf ontdekken, het geeft rust en maakt dat je jezelf kunt dragen maar het maakt ook dat je de verbinding met en de steun van de andere vrouwen om je heen kunt voelen, je weet dat je er niet alleen voor staat.
Sjamanisme / healing,  lichaamsbewustzijnstechnieken  en technieken uit de dieptepsychologie vormen de basis van deze dag.


VOOR WIE
Voor alle mooie vrouwen die gewend zijn om aan zichzelf te werken en uit ervaring weten dat het WAARDE-VOL is om tijd vrij te maken en ruimte in te nemen voor zichzelf. 


ALGEMENE INFO
De dag ‘Aandacht en Verbinding’ vindt plaats op woensdag 15 mei 2019 van 10.00 tot 16.30 uur in. Inloop vanaf 09.30 uur. Een tweede dag vindt plaats op vrijdag 21 juni 2019. Deze dagen kunnen los van elkaar worden gevolgd. De kosten per dag bedragen €97,- incl. btw , dit is inclusief koffie, thee en een vegetarische lunch. Er is plaats voor 6 deelnemers. Wil je meer weten of je direct aanmelden? Bel of app met 06 103 42 170 of mail naar info@praktijk-xinn.nl   


TOT SLOT
Rondom de locatie in Mook zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Daarnaast is het goed met het openbaar vervoer bereikbaar (lijn 83, 3 minuten lopen of Station Mook/ Molenhoek, 15-20 minuten lopen).