Home Hoe en wat Cursussen Over Contact
Cursussen

NIEUW

IN VERBINDING MET JOUW SPIRITUALITEIT.

Vijf bijeenkomsten met een kleine groep vrouwen en een individuele sessie.

Start oktober 2021.Houd de website in de gaten, binnenkort volgt meer informatie!


HARD OF HART VOOR JEZELF ?

Een dag voor jezelf , in verbinding met andere vrouwen.

Een dag vol met aandacht voor jezelf, in verbinding met jezelf en met andere vrouwen stil staan bij wat er op dat moment speelt. Aandacht en verbinding laten je de kracht in jezelf ontdekken, het geeft rust en maakt dat je jezelf kunt dragen maar het maakt ook dat je de verbinding met en de steun van de andere vrouwen om je heen kunt voelen, je weet dat je er niet alleen voor staat. 

Sjamanisme / healing, rituelen en  lichaamsbewustzijnstechnieken vormen de basis van deze dag. 

VOOR WIE 
Voor alle mooie vrouwen die gewend zijn om aan zichzelf te werken en uit ervaring weten dat het WAARDE-VOL is om tijd vrij te maken en ruimte in te nemen voor zichzelf. 

ALGEMENE INFO 
Zodra de huidige coronamaatregelen worden versoepeld zal een nieuwe datum worden gepland. Houd de website in de gaten voor een nieuwe datum. De kosten bedragen €97,- incl. btw , dit is inclusief koffie, thee en een vegetarische lunch. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers, er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. Wil je meer weten of op de hoogte worden gehouden als er een nieuwe datum wordt gepland? Bel of app met 06 103 42 170 of mail naar info@praktijk-xinn.nl 

TOT SLOT 
Bij de praktijk in Middelaar ligt een ruime parkeerplaats. Ben je aangewezen op het openbaar vervoer, geef dat dan even aan. We vinden samen een oplossing.